ÉNIDŐ ÁRAK

Szeretettel várom a zárt csoportba, ahol akár önerőből is megoldást találhat mozgásszervi problémájára, valamint kedvezményekhez juthat  itt : https://www.facebook.com/groups/732302594124166
2021. október 1-től 

Hátmasszázs nyaktól derékig, karok is 45 perc+10 perc pihenő idő 4.500,-

Köpölyözéssel történő kezelés  kb. 45 perc* 6.000,-Ft

*Kérem, olvassa el a köpölyözéssel kapcsolatos írást is ITT


A hátmasszázs a legkedveltebb szolgáltatás. Egy felmelegítő hátmasszázs után -például az esti órákban - pihentető alvásra számíthat. Rendszeres masszázsnak köszönhetően mindenképp javul a keringés, a jó keringés pedig életörömöt hoz. 

Teljes test kezelése lábak, karok fejtetőig 60 perc              6.000,-

+ köpölyözés*                                                                                 3.000,-

*A teljes test kezelési idejébe belefér a köpölyözés is. A köpölyözés időtartamát mindig egyénileg határozzuk meg. 20 percnél sosem hosszabb. A kezelés időtartama több tényezőtől is függ.

Rendszeres testkezeléssel gondoskodhat arról, hogy egész testének vérellátása valamit vénás keringése jobb legyen. A hajszálerek megnyílását hőtermelő kenőcsökkel fokozhatjuk. Kezelésnél kérje ezek alkalmazását. 

Foglaljon időpontot most! 06 20 3205285

 Bőrfiatalító Arc-, és elmecsitító  fejmasszázs álmatlanság és a bőr öregedése ellen 4.000,-Ft

Arcbőr letisztítása után egy finom levendulás arcgőzzel felmelegítjük az arcot-fejet, mint nagyanyáink idejében tették az asszonyok, ha valaki megfázott... Majd vivőanyagként arcolajat és levendula, vagy rózsa párlatot használok. Az arcmasszázs célja az arcbőr nyirokkeringésének javítása, mely rendszeres alkalmazással a a bőr feszességét is tudja fokozni. A kezelés hűvös levendula vagy rózsavizes borogatással fejeződik be.

Az állkapocsban tárolódó "recsegő" feszültséget is tudjuk csökkenteni. Az elmecsitító fejmasszázs alatt a vendégek könnyű álomba merülnek, mely lazítás hatása kitart még hosszú órákon át. 

Az arc és fejmasszázshoz nem szükséges levetkőzni. De utcai ruhában nem lehet a kezelőágyra feküdni. A megfelelő ruházat kiválasztásában segít a Házirend.

Ajánlott mindenkinek, aki a hétköznapok stresszt okozó behatásaira álmatlansággal válaszolnak.

Időtartama önálló kezelésként: kb. 50 perc                


Szeretettel várom kezeléseimre!


CoVid - védelem

Kezelőmben a mindenkor hatályos egészségügyi rendelkezések az irányadóak. Én minden vendég után kereszt huzatot csinálok, majd újra fűtöm a helyiséget. A kezelőágyat fertőtlenítem. A kezelésnél felhasznált lepedők, törölközők, fejalátét kendők személyre szólóak.. De ha ez nem tűnik biztonságosnak, akkor lehet hozni saját lepedőt és alátét kendőt is. Egy-egy vendég között 120 perc (!) szünet van.

Vendégem külön kérésére a masszázst gumikesztyűben végzem.  

Nem vállalok kezelést, ha felsőlégúti panaszaim vannak, vagy hőemelkedésem van, vagy a megszokott influenza, vagy más influenzaszerű tüneteket észlelek magamon. És kérem vendégeimet, hogy ha magukon észlelnek ilyen tüneteket, tekintsenek el a kezeléstől. Köszönöm.