ÉNIDŐ ÁRAK

Szeretettel várom a zárt csoportba, ahol akár önerőből is megoldást találhat mozgásszervi problémájára, valamint kedvezményekhez juthat  itt : https://www.facebook.com/groups/732302594124166
2021. január 1-től 


Hátmasszázs nyaktól derékig 45 perc+10 perc pihenő idő 4.300,-

Köpölyözéssel történő kezelés  45 perc 6.000,-Ft

A legkedveltebb szolgáltatás. Egy felmelegítő hátmasszázs után -például az esti órákban - pihentető alvásra számíthat. Rendszeres masszázsnak köszönhetően mindenképp javul a keringés, a jó keringés pedig életörömöt hoz. 

Teljes test kezelése lábak, karok fejtetőig 60 perc              6.000,-

Rendszeres testkezeléssel gondoskodhat arról, hogy egész testének vérellátása valamit vénás keringése jobb legyen. A hajszálerek megnyílását hőtermelő kenőcsökkel fokozhatjuk. Kezelésnél kérje ezek alkalmazását. A masszázst a lábaknál kezdem és a fejtető felé haladunk. 

Foglaljon időpontot most! 06 20 320 5285


Az ÉnidŐ házhoz megy - Masszázs az Ön otthonában, teljes testkezelés  70 perc                                              11.000                                                                                                                                                                             +utazási költségem

- Azoknak, akik szívesebben kuckóznak otthon

- Azoknak, akik a kialakult helyzet miatt otthon nagyobb biztonságban érzik magukat

-Akik nehezen tudnak kimozdulni, de nagyon igénylik az ÉnIdŐ-t. A masszázst és a beszélgetést,


Foglaljon időpontot most! 06 20 320 5285


Családi kedvezmény (3-4 családtag részére)          180 perc időtartamban                                                           22.000,-+utazási költségem

Különösen ajánlott az esős, borongós késő őszi hétvégékre, amikor együtt vannak otthon. Ha meghívnak, eljövök, hozom a krémeimet, olajokat, a kényelmes masszázs ágyat, és az egész család felfrissülhet, megújulhat, erőt gyűjthet a következő hét kihívásaihoz. Önök adják a lepedőket, törülközőket, és az alátét kendőket. Egy nyugalmas, 25 fokra fűtött szobát, melyben a 200X70-es ágyat még körbe is tudom járni. A Családi ÉnIdő attól különleges, hogy Önök együtt maradnak ebben a három órában. Amíg sorra kerülnek, együtt csinálnak valamit a másik helyiségben. Ne széledjenek el, ne mókuskerekezzenek ebben az időben. 

Foglaljon időpontot most! 06 20 320 5285


Mire van még szükség az otthoni ÉnIdŐ- höz?

A masszázshoz egy hordozható kezelőágyat viszek. És a masszázs olajat, kenőcsöt is hozom. Ön adja a tiszta lepedőt a törülközőt és az alátét kendőt. Szükség lesz még egy olyan (télen) kb. 25 fokra fűtött helyiségre, melyben a 200X70 -es méretű ágyat kezelés során körbe tudom járni. 

Várom szeretettel - megyek szeretettel

Béres Andrea 

 
CoVid - védelem

Kezelőmben a mindenkor hatályos egészségügyi rendelkezések az irányadóak. Én minden vendég után kereszt huzatot csinálok, majd újra fűtöm a helyiséget. A kezelőágyat fertőtlenítem. A kezelésnél felhasznált lepedők, törölközők, fejalátét kendők személyre szólóak.. De ha ez nem tűnik biztonságosnak, akkor lehet hozni saját lepedőt és alátét kendőt is. Egy-egy vendég között 120 perc (!) szünet van.

Vendégem külön kérésére a masszázst gumikesztyűben végzem.  

Nem vállalok kezelést, ha felsőlégúti panaszaim vannak, vagy hőemelkedésem van, vagy a megszokott influenza, vagy más influenzaszerű tüneteket észlelek magamon. És kérem vendégeimet, hogy ha magukon észlelnek ilyen tüneteket, tekintsenek el a kezeléstől. Köszönöm.