HÁZIREND

CoVid - védelem

Kezelőmben a mindenkor hatályos egészségügyi rendelkezések az irányadóak.

A masszázshelyiségben  Vendégeim fogadása a következő képpen történik:

  • minden vendég után kereszthuzatot csinálok, majd újra fűtöm a helyiséget
  • a kezelőágyat és az eszközöket fertőtlenítem

Vendégem külön kérésére a masszázst eldobható gumikesztyűben végzem.

Nem vállalok kezelést, ha felsőlégúti panaszaim vannak, hőemelkedésem van, vagy a megszokott influenza, vagy más influenzaszerű tüneteket észlelek magamon. Kérem kedves meglévő és leendő Vendégeimet, hogy ha magukon észlelnek hasonló tüneteket, tekintsenek el a kezeléstől és kérjenek új időpontot. Az új időpontok egyeztetésénél igyekszem a lehetőségekhez képest leggyorsabban helyet biztosítani.

A IV. hullámra szereztünk már tapasztalatokat, hogyan tudunk hatékonyan vigyázni magunkra és egymásra. Masszázsműhelyemben FFP 2-es maszk viselése kötelező. 

Sajnos be kellett vezetni a kontaktfigyelést is. Ezért visszavonásig az a szabály érvényes, hogy minden találkozás alkalmával rá kell kérdeznem, hogy van-e az Ön háztartásában beteg személy, akinek influenza szerű tünetei vannak; esetleg a munkahelyén?  

Tudom, szélmalom harcnak tűnik, de ez csak azért van, mert ezekre a dolgokra, helyezetekre a Covid megjelenése előtt egyáltalán nem, vagy csak ritkán figyeltünk. 

-----------------------------------------------------------------------------

Az Énidő Masszázs szolgáltatásait minden 18. életévüket betöltött, önrendelkező személy, kizárólag saját felelősségére veheti igénybe. Kiskorú esetében szülő kísérete kötelező.

Bármilyen egészségügyi problémát, betegséget az időpontfoglalásnál, vagy a masszázs előtt jelezni kell, és a kartonjára feljegyezzük. (Lásd még Adatvédelem) Ha elmulasztja közölni az állapotát, a következményekért nem tudok felelősséget vállalni.

A felelős döntés érdekében kérem, tájékozódjon a MasszázsGY.I.K nevű bejegyzésben.

Higiéniai követelmények

Kérem, hogy a kezelésekre mindig az alapvető személyes higiéniai követelmények betartása mellett érkezzen.

Amennyiben úgy ítéli meg, hogy szükséges, vegyen egy zuhanyt, mielőtt masszázsra érkezik. Az elégtelen higiéniai körülmények a kezelés megtagadását eredményezhetik. Kérem, ne jöjjön masszázsra szennyezett munkaruhában!

Ha egyes testrészeit ruhával szeretné elfedni a masszázs során, akkor kérem, hogy gondoskodjon tiszta, kényelmes ruházatról, melyen nincsenek fém kiegészítők: csattok, cipzárak, nagy oldalzsebek gombokkal, stb. Természetesen minden masszázstípushoz biztosítom a megfelelő kozmetikai ruházatot.

Bármilyen okból történő lemondási feltételek:

Lemondásra vagy időpont módosításra legkésőbb a kezelés előtt 24 órával van lehetőség.

Lemondás elmulasztása vagy 24 órán belüli lemondás esetén a kezelés 50%-os díját felszámítom, mely rendezésére számla ellenében utalással, vagy a következő kezelés alkalmával van lehetőség. Ha lemondás nélkül marad távol, ez dokumentálásra kerül a kartonján. A következő alkalommal az elmaradt kezelés teljes értékét is meg kell fizetni.

Amennyiben részemről történik az időpont lemondása vagy változtatása, akkor 24 órával előbb megtéve ezt, nem alkalmazunk ellentételezést, 24 órán belüli változtatásom esetén

+ 30 perc masszázsidőt írok jóvá a kartonján. Ez 3.000,- Ft - nak megfelelő szolgáltatás.

Elfogadható lemondásnak számít: telefonálás és sms küldés.

Tudnivalók késés esetén

Köszönöm, ha értesít a késésről, és érkezésének várható időpontjáról.

A késés a saját ÉnIdő terhére történik, a késés időtartama a kezelés idejéből vonódik le. Tiszteletben kell tartanom a soron következő vendég időpontját is, így nem tudom garantálni, hogy lesz mód tovább masszírozásra. Köszönöm a megértését!

Fizetési módok

A szolgáltatások fizethetőek készpénzzel vagy SZÉP kártyával interneten keresztül. POS terminállal nem rendelkezem, ezért bankkártyát nem tudok elfogadni.

A nyugalom és a zavartalan relaxáció megőrzése érdekében kérem, mellőzze a mobiltelefon használatát a kezelés ideje alatt, és a készüléket néma üzemmódba kapcsolni szíveskedjen.

A szolgáltatás igénybevétele egyszersmind a házirend elfogadását is jelenti.

Köszönöm az együttműködését!