HÁZIREND

Az ÉnIdő Test-, és Lélekmasszázs szolgáltatást minden vendég a saját felelősségére veheti igénybe. Hogy felelősen tudjon dönteni, kérem, mindenki olvassa el a masszázsgyíkot! - köszönöm.

Az ÉnIdőt 18. életévüket betöltött, önrendelkező személyek vehetik igénybe. Vagy kiskorú esetében felnőtt kísérő jelenlétében történhet ez.  

A megfelelő higiéniai állapot megléte nagyon fontos. Amennyiben lehetősége van rá, és úgy ítéli meg, hogy szükséges, vegyen egy zuhanyt, mielőtt masszázsra érkezik. Az elégtelen higiéniai körülmények a kezelés megtagadását eredményezhetik. Kérem, ne jöjjön szennyezett munkaruhában! 

Ha egyes testrészeit ruhával szeretné elfedni a masszázs során, akkor kérem, hogy gondoskodjon tiszta, kényelmes ruházatról, melyen nincsenek fém kiegészítők: csattok, cippzárak, nagy oldalzsebek gombokkal, stb... Utcai ruhában nem lehet a kezelőágyra feküdni.

Influenzaszerű tünetek jelentkezésekor kérem, hogy mondja le az időpontját! Ez az egyetlen módja annak, hogy vigyázzunk egymásra. Ezek a tünetek: köhögés, orrfolyás, tüsszögés, bágyadtság, égő szemek, izom-, vagy izületi fájdalmak, gyengeség, láz, hőemelkedés, hasmenés, szokatlan és heves bélgörcs, puffadás. Egy, vagy több tünet együttes jelentkezésekor... Mindenki szokta érezni, amikor kerülgeti a betegség. 

Bármilyen okból történő lemondási feltételek:

legalább 24 órával a megbeszélt időpont előtt:  költségmentes 

24 órán belüli lemondás esetén:  3.000,-Ft, mely összeget számla ellenében utalhat, vagy a következő kezelés alkalmával rendezhet. 

Ha a lemondás nem ér el hozzám hitelt érdemlően a megbeszélt időpontig, akkor a következő alkalommal a meghiusult alkalom teljes díját számla ellenében rendezni kell. 

Mindenkivel történhet valami, ami miatt nem tud eleget tenni korábbi igéretének! Így velem is! Ezért, ha én kell lemondjam a megbeszélt időpontot, akkor 24 órával előbb megtéve nem alkalmazunk ellentételezést, 24 órán belüli lemondásom esetén +30 perc masszázsidőt írok jóvá a kartonján. Ez  3.000,- Ft-nak megfelelő szolgáltatás.  

Elfogadható lemondásnak számít: telefonálás és sms küldés. A Messenger teljesen megbízhatatlan lett, ezért nem használjuk inkább. 

Tudnivalók késés esetén

Ez is bárkivel megtörténhet. Köszönöm, ha értesít a késésről, és érkezésének várható időpontjáról. A késés a saját ÉnIdŐ terhére történik. Nem tudom garantálni, hogy lesz mód tovább masszírozásra.  - Megértését köszönöm.

Kérem a kezelés alatt a mobiltelefonok repülő üzemmódra való állítását!

Fizetési módok: készpénz, SZÉP kártya interneten keresztül. POS terminállal nem rendelkezem, ezért bankkártyával nem tud fizetni.

A szolgáltatás igénybvétele egyszersmind a házirend elfogadását is jelenti.

Köszönöm, hogy együttműködik!