Még több infó az ÉnIdŐről - Az idősziget

2021.05.02

"A legértékesebb dolog amid csak lehet, az ÉnIdŐ"

Köszönöm, hogy majd kétezren voltatok kíváncsiak az ÉnIdŐ-ről szóló cikkemre. Ez bátorít arra, hogy folytassam tevékenységem bemutatását. Most mutatom nektek, hogy mennyiségben és minőségben mit kínál vendégeinek az ÉnIdŐ. Tartsatok velem ma is!

Hallgass egy kis nyugtató muzsikát ebben a 4 percben, amíg olvasol:


A cél: állj meg egy kicsit!

Amikor az ÉnIdŐ Test-, és Lélekmasszázsról beszélek, egyformán fontos az idő mennyisége és a minősége. Tekintsd ezt a szolgáltatást egyfajta "időszigetnek" ebben a rohanó, állandóan pörgő világban. Ide megérkezel, és lehetőséged van zsilipelni, lehetőséged van arra, hogy minden lélekrészed beérkezzen, és megpihenjen. Ezért is alakítottam úgy, hogy az ÉnIdŐ legkisebb egysége 55 perc legyen, melyből 45 perc a masszázs, és nagyjából 10 perc a "beépítésre" szánt idő. Ezt követi aztán az öltözködés. Így nagyjából minimum 1 órát biztosan magadra fogsz fordítani. 

Csak rugalmasan!

Az ÉnidŐ Test-, és Lélekmasszázs szolgáltatásait jelenleg csak Csobánkán lehet igénybe venni. Viszont itt alkalmazkodni kell ahhoz a sajnálatos tényhez, hogy kicsiny gyöngyszem falunkba való hazajutás nem tartozik a kiszámítható utazások közé. Bizony gyakran előfordul, hogy egy-egy vendégem emiatt késve érkezik. Ha ő az utolsó vendégem aznap, semmi gond, hiszen nem egy szalon vagyok, melyet időre be kell zárnom esténként. Ha ugyanez napközben történik, 15, 20 perc csúszás is tolerálható részemről. 

Hogyan lehetséges ez?

A válasz nagyon egyszerű! Mivel naponta maximum négy vendéget fogadok, egy-egy vendég között - egészségügyi okból is - 3 - 4 óra telik el. Így mondjuk, jönnél délután 2 órára, az utánad következő vendég 6 órára kap időpontot. 

Az ÉnIdŐ egy biztos pont az ingoványos világban. Hogyan tudsz a legjobban rácsatlakozni?

Gyakran megesik, hogy vendégem 90 perces kezelést szeretne, így öltözködéssel együtt - ha 2-re jött -,  4 órakor indul haza. Még mindig van 2 órám felkészülni a következő vendég fogadására. A 2 óra szünetbe belefér, hogy valaki késsen 10-20 percet. Persze, mindig hálás vagyok, ha értesítenek valami módon. És szerencsére még soha senki nem akarta szándékosan rabolni az én személyes időmet. Ezért hálás is vagyok nagyon. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem késik mindenki, és a késéseknek mindig nyomós oka van. Igyekszem nagyon kevés szabállyal dolgozni, és azok legyenek élhető szabályok. Az egyik ilyen szabály, hogy ha ennek ellenére meghiúsul egy kezelés, az mindig a vendég anyagi kockázatára és terhére történik. És hogy a késés nem lehet több 30 percnél, hiszen akkor nekem nem marad időm felkészülni a következő vendégre. Márpedig mindenkit megillet a nyugodt, tiszta, felkészített környezet, és felkészült masszőr megléte. Van szabályom a más okból történő lemondásra is. A szabályok fontosak, de nem ezekkel akarlak most traktálni.

Mi történik ez alatt az 2 óra alatt?

Természetesen lecserélem a lepedőket és takarókat. Fertőtlenítek. Szélesre tárom az ablakot és az erkély ajtaját. Ha használatban voltak a köpölycsészék, és már fogyóban van a tiszta, elmosogatom, fertőtlenítem azokat is. Gondoskodom tiszta kézmosó vízről. Ellenőrzöm az olajszintet az üvegekben. Ha kell, rátankolok. Felmosom a kezelőt. Új gyertyát és füstölőt gyújtok. Nagyon hiszek a keserű füvek füstjének antibakteriális hatásában. Mire jössz, "tiszta lesz a levegő". Közben igyekszem a kezelés során engem ért hatásokat a helyükre tenni. Tehát én magam is zsilipelek.

A magas minőséghez együttműködő vendégre is szükség van  Az ÉnIdŐ minőségét együttesen alakítjuk ki: a vendég és én. Nagyon fontos, hogy minden egészségügyi kérdésben tájékoztasson engem, amiről tudomása van magával kapcsolatban, hiszen ezen információk alapján fogom eldönteni, hogy megkezdhető-e a kezelés.

Kezelés alatt igény szerint beszélgetünk, vagy hallgatunk, a zenét hallgatjuk. A nálam lévő, kipróbált információkat szívesen osztom meg. És nem tartom magam egy elefántcsont toronyba zárt gurunak, akiről senki sem tudhat semmit. Saját érzéseimet, tapasztalásaimat szívesen osztom meg, hiszen mindannyian rokonok vagyunk.

A minőségi időhöz én a svédmasszázs alapkészletét teszem hozzá, és azon felül pedig - szintén érzés szerint -, amely fogást jónak tartok, természetesen a vendéggel együttműködve. Dolgozom még peeling-kesztyűvel, masszázs-pálcával, ülő-, és csúszóköpöllyel véreztetés mentesen. Többféle vivőanyagot használok. Ezek különféle olajok és krémek. Semlegesek és hatóanyaggal dúsítottak. Speciális kezelésekhez a protokoll szerinti vivőanyagokat alkalmazom.  (testtekercselés).

Az ÉnIdŐ értékes befektetés - önmagadba. Buzdítalak: élj vele!

Az ÉnIdŐ árakat itt találod:https://www.csaladimuhely.hu/enido-arak/

Kövesd az oldalamat itt: https://www.facebook.com/csaladimuhely/