Az ÉnIdŐről

2021.04.30

Egyszer talán majd oda kerül az elnevezés mellé az a bizonyos kis betűcske, mely jelzi a szándékot: az ÉnIdŐ egyedi szolgáltatást nyújt a frissítő, relaxáló masszázsok palettáján. Gyere, és olvass tőlem bejegyzéseket, ha tervezed, hogy a jövőben jobban magad felé fordítod figyelmedet! Lehet, hogy pont az ÉnIdŐ-t kerested...

A Hely...

Az ÉnIdŐ -t neked találtam ki, ha szereted a csendes, zavartalan légkörű helyeket, ahol kedved szerint kapcsolódhatsz ki. A helyiség inkább családias jellegű, egyfajta masszázs-műhely. Benne a kis oltárommal, apukám intarziás kerek(!) sakk-asztala, rajta nagybecsű csecsebecséim... A falon őseim emlékére családi fotó és festmény. Valamint a  masszázshoz elengedhetetlen "kegytárgyak". A radiátoron sorakoznak a jó köpöly csészék. Várják, hogy hozzá tehessenek az egészségedhez.

Télen a kis kályhába is be szoktam gyújtani. Azt mondják a vendégeim, hogy varázslatos, ahogyan pattog benne a tűz. 

A kosárban névre szóló lepedőitek és törölközők lapulnak (melyeket én biztosítok számotokra) papírból készült erős táskákba csomagolva. Magam főzöm ki őket, a fej alatti kendőket vasalom is külön. A mai időkben pedig felbecsülhetetlen adottsága a helynek, hogy keresztbe szellőztethető.

A tetőtérben vagyunk. Ide senki sem jön fel a kezelés alatt, nem jár át rajtunk. A kutyát pedig most tanítjuk, hogy békéljen meg a kerítés túlsó felén sétáló ebekkel. :)

Várlak szeretettel e helyre! ÉnIdő kezelésre. Előre egyeztetett időpontban. Telefonszámom: 06 20 320 5285 

Az ÉnIdŐ árakat itt találod:

https://www.csaladimuhely.hu/enido-arak/

Ha szeretnél spórolni, ajánlom figyelmedbe a bérletkonstrukciókat is. Ezekről bővebben itt olvashatsz:

https://www.csaladimuhely.hu/enido-berlet-tudnivalok/

OTP-SZÉPkártya elfogadó hely vagyok! Az idén bármelyik zsebből költhetsz tested, lelked jóllétére!

Kapcsolódj a Családi Műhelyhez a Facebookon is!

https://www.facebook.com/csaladimuhely/