Első bagolyvári történet

2020.01.15

És itt ülök... Két nagyon munkás év után újra. Feljöttem a januári derességtől csúszós lépcsőkön, kinyitottam a földig üveg ajtót... Belépek, és itt vár a Bagolyvár... :)

Annyira meghajtottam a munka kerekét az utolsó hajrában, hogy magam még nem értem utol teremtményemet. Mint amikor a lelkes kicsi gyermek úgy megrúgja azt a pöttyöset, hogy percekig futhat utána, mire megpillantja...

Itt ülök tehát a Karácsony előtti nagy hajrában, általam napra kitűzött és elért cél kellős közepén, és még mindig nem érzem, hogy megérkeztem ide teljesen. Pedig itthon vagyok! Negyvensok éve itthon vagyok. Pedig már majd egy hónapja tudok méltó szállást adni a gyermekeimnek és a kicsi unokáimnak is. Január eleje óta már hárman vannak, és áprilisban érkezik még egy csöppség. Szűzmária Édesanyám! Mindannyian fiúk! Hála legyen értük!

A Bagolyvár alkalmas malackodó kézműveskedésre, filmnézésre, táncra és tornára, relaxálni és dobolni, ebédelni és aludni, csoportos ülő foglalkozások megtartására 10-12 főig, gyógyulásra és gyógyításra. Saját készítésű képeim, dobjaim, szimbólumokkal és ősi írásokkal feldíszített yantráim, színes mandalák, és minden, az én szellemiségemet képviselő csecsebecse "gondoskodik" a nyugodt, kiegyensúlyozott légkörről - hogy mindenki, aki meglátogat bennünket, vagy csak betéved ide - szándékom szerint nyugalomra leljen a Bagolyvár falai között.

Minden egyszerű kivitel. A berendezés eszmei értéke felbecsülhetetlen, (tehát nem ér semmit a piacon) - és elég nehéz emiatt is kárt okozni benne. Gyerekbarát, turistabarát, váratlanvendég-barát, (de Mardel miatt nem fog senki sem csak úgy besétálni). Ha jönnél, írj üzenetet!

A környező hegyeket Isten bizony nem újítottuk fel, és nem építettük át, így eredeti szépségükben ölelik át ezt a dombot, rajta kicsi házunkat, a kertet, benne a kunyhót, és így mindennel együtt valóságos megváltás betérni hozzánk a nagyvárosi nyüzsgésből. 

Ezen a hét végén, szombaton (január 18.) családállítást kísérek itt fent a Bagolyvárban. Bízom benne, hogy ez a csodálatos zúzmarás táj megvár benneteket, és megcsodálhatjátok Földanya szépségét is, miközben a családrendszer mélységeiben kalandozunk a Mező vezetésével!

Várlak benneteket sok szeretettel! Írjatok, hívjatok, ha jönnétek!

Kattints ide, hogy megtalálj! https://csaladi-muhely.webnode.hu/kapcsolat/