Indiai fej és arcmasszázs

2021.12.10

Masszázzsal a kimerültség, álmatlanság és a migrén ellen!

Ha igaz lenne, hogy földönkívüliek hozták el mai tudásunk alapjait az orvoslásban, akkor azt biztos Távol-Keleten tették! A kínai és indiai orvoslás meghatározó része a masszázs és annak különféle formái, mellyel nem csak gyógyítottak, hanem meg is előzték a bajt. Azt hiszem, egyetértünk abban, hogy rengeteg fejlődnivalónk van. 

Igy vélekednek a kínai medicinában a fejről:

"A fej az elme és a tudatosság székhelye. Ha a fej megdől, a látás csökken és a tudatosság is hiányt szenved."

Ezzel a kombinált masszázsfajtával egyrészt a fej és az arc keringését harmonizáljuk, másfelől hatással lehetünk távoli testrészeinkre is. 

A fej és arc masszírozása mély, relaxáló hatással bír. A különböző pályák stimulálása számos egyéb pozitív hatása mellett képes akár a migrénes fejfájást is csökkenteni, vagy megszüntetni. Azt, hogy soha többé nem lesz migréned, nem tudom garantálni. Nagyon érdemes kinyomozni, hogy mi okozza/váltja ki a migrénes rohamokat.  Itt inkább a lelki tényezőkre, időjárási frontok megfigyelésére, vagy a Hold állással összefüggésben a közérzetünk megfigyelésére gondolok. Masszázsára alkoholos svédcseppet vagy megfelelő olajat használok, de vivőanyag nélkül is élvezetes.

Az arcmasszázsom mozdulatai elsősorban a nyirokrendszer lefutását követik, illetve meridiánokat kezelnek. Ezzel hozzájárulnak az arc-, és fej optimális vérkeringésének visszaállításához.

A kezelés hűvös levendula vagy rózsavizes borogatással fejeződik be.

Az elmecsitító fejmasszázs hatása kitart még hosszú órákon át. Stresszoldásra, álmatlanság ellen, közérzetjavításra kifejezetten javaslom.

Az arc és fejmasszázshoz nem szükséges levetkőzni. Kérésre szívesen biztosítok a masszázshoz megfelelő kezelő ruhát, azonban kérem kedves Vendégeimet, amennyiben saját ruhával kívánják elfedni a masszázzsal nem kezelt területeket, azt a Házirendnek megfelelő ruházatban tegyék.

A fej és arc masszázs árát pedig itt találod: 

Foglalj időpontot most, különösképpen, ha migrén gyötör! +36 20 3205285