Masszázs kismamáknak és gyermekágyasoknak

2021.12.09

Az ÉnIdő Masszázs nagy szeretettel várja a kismamákat és gyermekágyas anyukákat! 

A fogantatástól akár, ameddig, és ahogyan szükségetek van arra, amit az Énidő nyújtani tud nektek.

A várandós édesanya masszázsát vendégem igényeihez igazítva úgy alakítom, hogy a kezelések a várandósággal kapcsolatos kellemetlenségeket minél nagyobb mértékben enyhítsék. A masszázs során egyedi fektetési technikákat alkalmazok, így könnyítve a feszülő izmokon. Vivőanyagként hidegen sajtolt növényi olajokat használok, melyek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott aromát, vagy egyéb adalékanyagot.

Ajánlom a kismama masszázst:

  • végtagfájdalmakra,
  • végtag duzzanatra,
  • csípőfájdalomra, -fej-, nyak-, gerincfájdalomra,
  • álmatlanságra, fáradtságra.

Kismama vendégeimmel általában hétről-hétre találkozunk.

Sokgyermekes anya vagyok magam is, szívesen osztom meg várandósággal kapcsolatos tapasztalataimat, ha megtiszteltek bizalmatokkal.

Amikor nehezül a pocak, igény szerint Kinesio Tape segítségével támogatom a derekat-hátat.

Feltétlen olvasd el a Masszázsgyíkot, hogy tájékozott legyél, vajon Te jöhetsz-e kismama masszázsra? 

A gyermekágyas időszak a lassú visszarendeződés előjátéka. Tartsátok mindig szem előtt, hogy semmi gond nincs azzal, ha szülés után egészen más embernek érzitek magatokat, hiszen a nő változó természetét élitek meg éppen. Tehát a visszarendeződés nem jelenti azt, hogy ugyanolyan lesz minden, mint várandósság előtt. Az első várandósság és szülés ebből a szempontból is nagyon meghatározó. A szülés utáni néhány hét alatt egyre jobban vissza tudtok térni az életbe. Az első hat hét - ha lehet -, szóljon sok alvásról, pihenésről, lazításról, fekvésről, és akinek kinyúlt a hasfala, az támassza meg kötővel, de akár egy Kineziotape alkalmazása is szóba jöhet, ha nem okoz viszketést, vagy más kellemetlen tünetet ennek a technikának a használata. Ez nem csak "népi" eljárás! Egyes szülészeteken kis homokzsák-nehezéket tesznek a szülés után a hasfalra, ezzel is segítve az összehúzódást. Minél hamarabb meg kell támasztani a hasfalat, mert annál látványosabb lesz az eredmény. 

Az első alkalommal kicsit több idővel számolj, hogy tudjunk beszélgetni, megismerkedni egymással. A masszázsforma kezelési ideje általában 45 perc. De egyénileg változhat az időtartam. A kismama és gyermekágyas masszázs ára mindig 1 alkalomra vonatkozik, és nem óradíjas. 

Mennyibe kerül?   Időpontfoglalás kizárólag telefonon lehetséges. +36 20 3205285