Sámándob készítő nap

2021.04.23

Időpontja: 2021. május 8. szombat. Reggel 9 óra.

Készítsd el velem saját dobodat! Hozom az alapanyagokat, a kellékeket, eszközöket, a hasznos tippeket és tanácsokat, neked csak jelentkezni kell, befizetni a befizetni valót, és itt lenni.

Az alábbi videók segítségével talán jobban belelátsz, miről is fog szólni ez a nap.

https://youtu.be/G6gNawTojq0 és még egy videó: https://youtu.be/e2Kn9GezGiI

Jelentkezési feltételek

Jelentkezni írásban kell a csaladimuhely.csobanka@yahoo.com e-mail fiókunkba. 

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a résztveő nevét, akinek a számlát írhatjuk, és a számlacímet. 

A részvételi díj 28 ezer forint. Az egész összeg egyben is utalható, de a regisztrációhoz szükséges összeg 20 ezer forint, melyről díjbekérőt küldünk.

A fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő.

Ha nem tudnál megjelenni a rendezvényen, az általad megvásárolt alapanyagokat 90 napig felhasználhatod. Pénzt csak akkor tudunk visszautalni, ha valaki megveszi tőled a részvételi jogot. Reméljük azonban, hogy semmi ilyesmire nem kerül sor, és el tudsz jönni a meghirdetett időpontban.


2015-ben kezdődött...

Néhány sort írok a kezdetekről... Szóval, volt egy Női örömdobkör, ahová elmentem, csak úgy. Kábé, mert ráértem... És mert nagyon nagy szükségem volt rá. 

 Volt egy öreg dobom. Elvittem magammal. És ott szerelmes lettem ebbe a világba. Erről nincs mit többet mondani. 

A szerelmetesség elhozta nekem a szabad alkotás adományát. Ahol valamit az alkotás öröméért csinálok. Ez néha küzdelmet is jelent. De ez is olyan édes teher! Fel nem adnám soha!

Először dallamok és versek törtek fel belőlem. Majd jött a dob, és a technika. Az alábbi dobos dalt küldöm nektek szeretettel. Ez a mindenténcsináltambenne műfaj.

A képek a Karabaksa közösség egyik tanya avató ünnepén készültek itt a Pilisben, és a dalt is a hely és a pillanat szelleme súgta a fülembe. 

Most, hogy írom ezeket a sorokat, úgy megfordítanám az idő kerekét! De erre nincs módom! Viszont enyém az emlék, teljes mélységével és minden gyönyörűségével együtt.

https://www.youtube.com/watch?v=UQk37JbXyBk