TAKARÍTÓNŐK KÉZIKÖNYVE

Vásárold meg könyvemet, melyben részletesen leírom, hogyan fogj hozzá a munkához!

Pillants bele:

"A takarítós munka fázisait fogom ismertetni:

-Tájékozódom, számolok, listázom a költségeimet, és elhatározom, hogy milyen díjért fogok dolgozni;

-Az összes lehetséges ismerősömet értesítem, hogy takarítást vállalok;

-Átgondolom, hogy milyen egyéb módon tudnék még hirdetni. (Erről még beszélek)

-Felveszek minden telefont, és ha kell, tárgyalok, akár telefonon is.

-Helyszíni szemlét tartok

-Beszerzem a szükséges eszközöket

-Elvégzem a munkát

-Lezárom a megbízást

-Kapcsolattartást kezdeményezek

És ezen a ponton most álljunk meg! Ha fogalmad sincs arról, hogy mennyit ér a munkád NEKED, akkor nem fogsz tudni jó üzletet kötni. A munkád értékének meghatározásához a következő elemekkel kell dolgoznod-számolnod. Megbízhatóságod, a munkád jó minősége (az alaposság), a verejtéked, az útiköltséged, parkolási díj, a saját eszközeid és vegyszereid (amennyiben a megbízó erre igényt tart); vállalkozásodból eredő állami terhek. Mindezek együttesen teszik ki azt az összeget, melyet kiajánlasz majd a leendő megbízódnak. (Ugye, te is érzed már, hogy ennek a feladatnak bizony súlya van!?) "

* Ha félelmeid lennének amiatt, hogy számodra idegen emberekkel fogsz tárgyalni, dolgozni, ebben is segíthetek Neked!

Olvass tovább, hogyan? Nézzünk egy gyakori telefonos szituációt!

"Néha az ár után való érdeklődés megelőzi az elvégzendő feladat ismertetését. "Mennyiért dolgozik drágám?" - típusú kérdést kapsz. Ekkor kell összeszedettnek lenni, és megkérdezni, hogy "mit fogunk csinálni?" És máris nálad a staféta bot!"

* Könyvemben részletesen meghatározom a nagyobb megbízási típusokat, speciális helyzeteket mutatok be saját tapasztalásaimon kereszül.

* Végigvezetlek képzeletben egy felmérésen, és elmondom neked, hogy mire figyelj, hová nézz, amikor bejárod leendő munkaterületedet.

* És segítelek abban, hogy teljesen fel tudj készülni egy ártárgyalásra, majd a megbízásod teljesítésére.

*Valamint hasznos tanácsokat adok a munkavégzés ütemezésével kapcsolatban.

"A takarítást valamelyik szobában, vagy a konyhában, más esetben az előszobában kezdd majd el. Ha nincs külön mosókonyha, a fürdő maradjon utoljára. Minden helyiségben felülről lefelé haladj, illetve az ablak felől a helyiség belseje felé. "

Vásárold meg a Takarítónők kézikönyvét a magad számára, vagyegy ismerősöd számára, akinek szüksége lehet ezekre a hasznos információkra, mert ezzel segíted őt az indulásban!

Rendelési feltételek

A kézikönyvet megrendelheted az andi.margit@gmail.com e-mail címen. Ezek után küldöm a bankszámla számot, melyre 2.750,- Ft-ot kell utalni.

Ha beérkezett az utalásod, a megadott e-mail címre PDF-ben küldöm a könyvet. Az olvasáshoz szükséges technikai feltételek: pdf-olvasó program, melyet neked kell biztosítanod a saját eszközödön, melyen olvasni fogod.

Remélem, hogy hozzá tudok járulni minél zökkenőmentesebb elindulásodhoz! 

Üdvözlettel: Béres Andrea szerző