VENDÉGKÖNYV

Mondd el nálunk szerzett tapasztalásaidat az érdeklődőknek! Ezt az alábbi linken teheted meg:https://forms.gle/9uDj5SWv2dnXcyMh7


Ők már jártak nálunk!

Olvasd el, milyen élményeket, tapasztalásokat gyűjtöttek !
Ha hívást érzel, programjainkat itt találod: https://csaladi-muhely.webnode.hu/csaladi-muhely-csobanka-programok/

Szeretettel ajánlom ezt a programot, annak akinek már elege van a bezártságból, aki szereti a természetet, a jó meséket, a sámándobot, és a családi kör melegét! 

Egy "hazajáró" Budapestről

Mindig nagyon jól érzem-érezzük magam-magunkat a Családi Műhelyben! Ha szeretnéd női energiáid felébreszteni, kezedbe venni, ha hív az ősi női erő, jó helyen keresed nála mert Andi hitelesen tud kísérni az úton! 

Igazi családbarát programokkal várnak.

Pongrácz Judit Budapest

Szuper napot töltöttünk a Családi Műhelyben!
A gyerekeket és engem is elvarázsolt , és teljesen kikapcsolt a hangulat,  Andi történetei. 
Vendégeink, akik kipróbálják a dobokat mindig rácsodálkoznak az érdekes rezgésre, hangra, hogy ezek nem egyszerű "kisdobos" dobok:)

Nagyon köszönjük! Igazán boldoggá tettél minket! 

Zsuzsi és a gyerekek

Followed my heart and Andi's invitation to a place of fascinating energy where every detail has a story. On this piece of historic land in the middle of the unique Pilis Mountains with wonderful nature, Jay and I enjoyed the family-like gathering, the ease of exchange between people accompanied by cheerful children's laughter and the enjoyment of a delicious lunch. The purity of togetherness at the Családi Műhely has a deeply beneficial effect on spirit and mind at the same time. We would recommend any program here to everybody. <3 We thank Andi & Zoli a lot for this amazing day!


Jay & Annemieke from Pálmonostora 

Tavaly előtt karácsonykor látogattam el a Műhelybe. Fantasztikusan jó hangulatú,nagyon vidám délelőttöt töltöttem együtt, egy kreatív,szorgos kis csapattal. Fincsi sütiket ettünk,finom teákat ittunk és gyönyörűséges toboz karácsonyfát készítettünk, azóta is csodájára jár mindenki. Jó lenne még több ilyen jellegű program a későbbiekben is. Nagyon jól éreztem magam! Ölelés!


Forintosné Kárász Zsuzsa Szentendre

Ez pedig itt a Te hasábod! Várjuk bejegyzésedet erre a felületre: https://forms.gle/9uDj5SWv2dnXcyMh7